DE BELASTINGDIENST

De Belastingdienst heeft contact met vrijwel alle burgers en bedrijven in Nederland. In 2015 startte de Belastingdienst een ingrijpend meerjarig veranderprogramma (de Investeringsagenda). Inzet is te zorgen voor een Belastingdienst die beter, goedkoper en meer ‘in control’ is.

Modernisering van de interactie en versterking van data-analyse staan in de aanpak centraal. Op die manier kan de Belastingdienst waar gaan maken dat iedereen de aanpak krijgt die hij verdient. De groep die niet bereid is aan zijn verplichtingen te voldoen moet toezicht voelen, terwijl burgers en ondernemers die de regels willen naleven moeten worden ontzorgd.

Wat heeft DBHeroes voor de Belastingdienst gedaan?

In het kader van bovenstaande veranderingen had de Belastingdienst behoefte aan een herziening van haar (oude) Java gebaseerde applicaties.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Na een grondige inventarisatie en analyse is een plan van aanpak gemaakt. Op basis van dit plan van aanpak zijn de applicaties herschreven naar een modern Java applicatie framework.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

Niet alleen kennis van programmeertalen is hier belangrijk; ook diepere inzichten in het gebruik van de vele data zijn van uitermate groot belang. De data, dataverbanden en presentatie kunnen met deze inzichten op een begrijpelijke wijze weergegeven worden.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu