CWZ

CWZ is het ziekenhuis voor de regio Nijmegen. Een van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland, met 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 specifieke afdelingen zoals de spoedeisende hulp en de IC. Bijna 4000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan de patiënten.

Wat heeft DBHeroes voor het CWZ gedaan?

CWZ heeft zich ten doel gesteld haar backend systemen op de laatst gangbare softwareversie te krijgen om zo toekomstige potentiële gevaren het hoofd te kunnen bieden. Hiervoor hebben wij hun huidige MS SQL-databaseomgeving gereviewd en een advies uitgebracht op het vlak van techniek en kosten. We zijn gestart met een implementatie en een migratie naar de nieuwe infrastructuur.

De databases op zowel de oude als de nieuwe infrastructuur worden door DBHeroes remote beheerd.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

We hebben voor CWZ een review gedaan op de huidige digitale omgeving en geïnventariseerd welke onderdelen in aanmerking komen voor consolidatie en kwaliteitsverhoging. We hebben ervoor gezorgd dat er nu een nieuwe, schaalbare en kostendekkende MS SQL-infrastructuur staat, zodat CWZ al haar aandacht bij de patiëntenzorg kan houden. Om hier verder aan bij te dragen en de nieuwe MS SQL-infrastructuur naar een hogere beheerstandaard te brengen, beheren wij de omgeving volgens een SLA en DAP.

We hebben gekeken waar de mogelijkheden bestonden voor consolidatie van systemen en hebben deze samen laten komen op een nieuwe MS SQL-infrastructuur. Hierdoor zijn de licentiekosten sterk afgenomen in relatie tot de eerdere begroting en is de kwaliteit verhoogd. Mede dankzij onze oplossing kan CWZ op gepaste snelheid de omgeving product voor product migreren zodat het patiëntenbelang te allen tijde voorop kan blijven staan.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

Wij laten ons net als CWZ kenmerken door een sterke toewijding, een groot gevoel voor menselijkheid en inlevingsvermogen. Wij begrijpen wat het betekent dat de patiënt op één staat, omdat voor ons de klant op één staat. Waar deze belangen strijdig zouden kunnen zijn is het volgende: het belang dat CWZ hecht aan de patiënt, brengt het gevaar met zich mee dat de dienstverlening die wij bieden niet altijd financieel gunstig wordt ingezet. Doordat wij echter onze ervaring bij commerciële klanten meenemen, kunnen wij hierin adviseren en zorgen voor een synergie tussen CWZ en DBHeroes. Zo zorgen we er samen voor dat de patiënt de hoogst mogelijke kwaliteit zorg krijgt terwijl CWZ de aanwezige infrastructuur zo optimaal mogelijk benut.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu