DAF

DAF Trucks N.V. is een volle dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks N.V. zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens.

Wat heeft DBHeroes voor DAF gedaan?

Project ter vervanging van SQL 2000 en Windows 2003 server. Het ging hier om ongeveer 100 servers en een kleine 1000 databases in een Internationale omgeving (Nederland, Engeland, België, USA, Brazilië).

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Migraties naar SQL 2005, 2008 en 2012 van diverse applicaties waaronder Sharepoint, BizTalk en vele anderen. Daarvoor heeft DBHeroes nieuwe code ontwikkeld in zowel TSQL als SSIS (TSQL en C#).

SSRS Reports aangepast en gehost op nieuwe servers. SSAS Cubes ondergebracht in nieuwe SSIS pakketten en verplaatst naar nieuwe servers.

De projectopdracht uitgebreid met een aanzienlijke kostenreductie door consolidatie van SQL instances. Kostenreductie gerealiseerd.

Operationele ondersteuning: Performance tuning. Verhelpen van een aantal kritieke verstoringen. Definiëren van beheerstandaarden. Outsourcing van een deel van de DBA werkzaamheden naar een onderdeel van DAF (Leyland) in Engeland.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

Als geen ander kent DBHeroes het belang van bedrijfkritische data voor een grote internationale organisatie als DAF. DAF produceert 250 vrachtwagens per dag in een proces dat zeer afhankelijk is van een goed functionerende datavoorziening. Beheerste en gecontroleerde migraties zijn dan van uitermate groot belang.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu