FUGRO

De missie van Fugro is om ’s werelds meest vooraanstaande dienstverlener te zijn in het verzamelen en interpreteren van gegevens van het aardoppervlak en onderliggende lagen, en in het adviseren en ondersteunen van infrastructurele ontwikkelingen op het land, langs de kust en op de zeebodem.

Fugro voert haar activiteiten overal ter wereld uit, op het land, op zee en vanuit de lucht en deze zijn primair gericht op de olie- en gasindustrie, bouw, mijnbouw en overheden.

Wat heeft DBHeroes voor Fugro gedaan?

Het optimaliseren van de bestaande MS SQL omgeving en het uitbreiden naar Microsoft Azure. Het ging om een 50-tal (productie) databases in een diverse serveromgeving: Azure VM’s (geclustered, databases in HA), standalone VM’s, onPrem Cluster.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Onze specialisten hebben monitoring in TSQL gemaakt voor de bewaking van de basis database functies (beschikbaarheid, continuïteit en capaciteit). Daarnaast hebben we performance analyse en bewaking gemaakt voor een grote Navision implementatie.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

In haar missie geeft Fugro aan dat het “verzamelen en interpreteren van gegevens” tot haar kerntaken behoort. DBHeroes begrijpt deze missie en weet wat daar voor nodig is.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu