HOUTHOFF

Houthoff, voorheen Houthoff Buruma, is een Nederlands advocatenkantoor met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingsadviseurs. Houthoff heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York met vertegenwoordigers in Houston en Singapore.

Wat heeft DBHeroes gedaan voor Houthoff?

DBHeroes heeft bij Houthoff bijgedragen aan meerdere lopende projecten. Ten eerste bieden wij ondersteuning op het gebied van hun MS SQL-database omgeving door middel van Team Extension. Ten tweede heeft DBHeroes project support geleverd aan de rebranding van Houthoff bij hun naamswijziging en bijgedragen aan de totstandkoming van de nieuwe website. Ten slotte hebben de Business Consultants van DBHeroes bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gemodelleerd, met als einddoel optimalisatie op het gebied van datakwaliteit.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Na een audit van de database omgeving is een compleet plan voor vernieuwing en herstructurering opgesteld. In dit plan is aandacht besteed aan het realiseren van een High Availability omgeving, optimalisatie van de gebruikte licenties, applicatie performance en koppeling van een nieuw ERP-systeem.

DBHeroes heeft met betrekking tot het verbeteren van de bedrijfsprocessen gesprekken gevoerd met de stakeholders en vervolgens de huidige processen in kaart gebracht en geoptimaliseerd.

Waarom is DBHeroes hiervoor bij uitstek geschikt?

DBHeroes bezit een unieke combinatie van verschillende expertises die goed op elkaar aansluiten op het gebied van data. Voor Houthoff betekende dit dat onze expertise, inhoudelijke kennis en ervaring op praktisch gebied ons uitermate geschikt maakte voor een samenwerking.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu