HOGE RAAD DER NEDERLANDEN

De Hoge Raad der Nederlanden (HRN) is de hoogste rechter in Nederland op het gebied van civiel recht, strafrecht en belastingrecht, ook voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius. De Hoge Raad is geen derde instantie maar een cassatierechter. Dat betekent dat de Hoge Raad beoordeelt of de feitenrechter het recht goed heeft uitgelegd en toegepast. Als cassatierechter beantwoordt de Hoge Raad rechtsvragen en draagt zo bij aan de ontwikkeling van het recht en de rechtsbescherming. Ook zorgt de Hoge Raad voor rechtseenheid. Zo vervult de Hoge Raad een belangrijke maatschappelijke taak. Om dat zo goed mogelijk te doen, stelt de Hoge Raad zich dienstbaar aan de samenleving op.

Wat doet DBHeroes voor de Hoge Raad der Nederlanden?

We bieden ondersteuning en begeleiding bij de ontwikkeling en het beheer van hun database-infrastructuur. Daarnaast ondersteunen we de softwareontwikkeling en adviseren we op het vlak van databehandeling.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Een aantal keer per maand bezoekt één van onze specialisten het ICT-team van HRN om te helpen bij de uitvoer van het beheer om zodoende de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV) van de systemen te waarborgen. Onze specialist kijkt ook meteen of de methodes en inrichting van de infrastructuur en de databases inhoudelijk nog voldoen aan de gestelde eisen. Zo kunnen we sturen op het vervullen van de behoeften van HNR terwijl we ondertussen ook de ontwikkelingen op ICT-vlak en altijd wijzigende wetgeving in het vizier houden.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

Wij zijn niet alleen expert op het gebied van het puur pragmatische aspect van het beheersbaar maken en houden van een database-omgeving, maar we kunnen ons ook verplaatsen in de rol van de klant. Wij weten welke processen en belangen voor haar een rol spelen. Dit maakt dat we op een hoger niveau kunnen schakelen en als sparringpartner kunnen optreden. Wij kunnen actief en vakkundig meedenken over passende database-oplossingen. De jarenlange ervaring in verschillende branches geeft ons bovendien een toegevoegde waarde omdat we kennis die we in al die verschillende branches hebben vergaard, kunnen inzetten in het creatieve proces. Ook kunnen we hierdoor eventuele risico’s al in een vroeg stadium erkennen, kenbaar maken en vermijden.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu