PREVIDER

Previder adviseert, bouwt en beheert; van werkplek, lokale infrastructuren tot in de cloud. Inclusief alle connectiviteit én vanuit eigen datacenters, omdat het één niet zonder het ander.

Wat heeft DBHeroes voor Previder gedaan?

DBHeroes heeft het beheer van de databases van één van de gehoste applicaties via Team Extension verzorgt. Het betrof databases van een applicatie met honderdduizenden gebruikers.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Op afstand heeft DBHeroes de databases bewaakt, beheerd en zo nodig aangepast. In nauw overleg met Previder en de software bouwer heeft DBHeroes de bottlenecks in de applicatie en databases geïnventariseerd en oplossingen besproken, gepland en uitgevoerd.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

DBHeroes biedt haar klanten Team Extension aan; met Team Extension wordt het eigen team aangevuld met de kennis en kunde van de specialisten van DBHeroes. Dit zonder de kosten die zijn verbonden aan het creëren van een eigen team met dergelijke vaardigheden.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu