STATER

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland en ondersteunt ruim dertig procent van alle hypotheken in Nederland. Van het accorderen van de hypotheekaanvraag tot de laatste aflossing. Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten, Stater neemt haar klanten graag zorg uit handen. Ze verbazen hun klanten met hoogwaardige dienstverlening op alle onderdelen van het hypotheekproces. Buitengewone klantgerichtheid tegen scherpe tarieven.

Wat heeft DBHeroes voor Strater gedaan?

Het migreren van 1600 databases naar de nieuwe MS SQL infrastructuur. De nieuwe infrastructuur bood voordelen door betere schaalbaarheid en lagere licentiekosten.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

We hebben voor deze migraties samen met applicatie leveranciers, de migraties per applicatie voorbereid, de change procedures gestart en de databases, applicatie voor applicatie, gemigreerd. Ook de nazorg, waarin bugs en performance issues opgelost werden, is door ons verzorgd.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

Door onze ruime ervaring met database migraties konden we snel de juiste aanpak schetsen en de migraties uitvoeren.

Bekijk ook onze andere casussen

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij zijn te bereiken via het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen (088 888 6000) of een e-mail sturen (info@dbheroes.eu).

Database diensten

DBHeroes is de logische keuze als het gaat om databases en datamanagement. Naast diepgaande kennis van onze ervaren database consultants bieden wij als remote beheer oplossing Team Extension aan. Lees hier meer over deze diensten.

CONTACT

DBHeroes is een bedrijf met een open sfeer en een can do, will do mentaliteit. En dat proeft u al bij de introductie.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken en gewoon een keer een kop koffie komen drinken om uw wensen door te spreken? Dan bent u van harte welkom!

We serveren fantastische koffie dankzij ons espresso apparaat dat in een toprestaurant niet zou misstaan. Bovendien is DBHeroes gevestigd in een prachtig kantoor op een unieke locatie, op het oude KEMA-terrein in Arnhem.

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.

DBHeroes BV.
Utrechtseweg 310 (Gebouw B08)
6812 AR Arnhem

IBAN: NL54 RABO 0303 1270 90
KvK: 57289034
BTW nummer: NL 852518134B01

Office: 088-888 6000
info@dbheroes.eu

Staffing: 088-888 6001
staffing@dbheroes.eu

Administratie: 088-888 6002
administratie@dbheroes.eu