De missie van Fugro is om ’s werelds meest vooraanstaande dienstverlener te zijn in het verzamelen en interpreteren van gegevens van het aardoppervlak en onderliggende lagen, en in het adviseren en ondersteunen van infrastructurele ontwikkelingen op het land, langs de kust en op de zeebodem.

Fugro voert haar activiteiten overal ter wereld uit, op het land, op zee en vanuit de lucht en deze zijn primair gericht op de olie- en gasindustrie, bouw, mijnbouw en overheden.

Wat heeft DBHeroes voor Fugro gedaan?

Het optimaliseren van de bestaande MS SQL omgeving en het uitbreiden naar Microsoft Azure. Het ging om een 50-tal (productie) databases in een diverse serveromgeving: Azure VM’s (geclustered, databases in HA), standalone VM’s, onPrem Cluster.

Hoe heeft DBHeroes dit gedaan?

Onze specialisten hebben monitoring in TSQL gemaakt voor de bewaking van de basis database functies (beschikbaarheid, continuïteit en capaciteit). Daarnaast hebben we performance analyse en bewaking gemaakt voor een grote Navision implementatie.

Waarom was DBHeroes hier bij uitstek geschikt voor?

In haar missie geeft Fugro aan dat het “verzamelen en interpreteren van gegevens” tot haar kerntaken behoort. DBHeroes begrijpt deze missie en weet wat daar voor nodig is.